" width="200" height="40" alt="logo"> ?>

Szállás Siófok - belvárosi, vízközeli, légkondicionált kiadó ház. Online vagy bankkártyás fizetés lehetséges.

Siófok belvárosi, vízközeli magánszállás, jól felszerelt, légkondicionált, különálló nyaraló ház max. 6 főre kiadó. 3 hálószoba, nappali, konyha, Wifi, Tv.
Szállás Siófok - Anna Ház Siófok - Légkondicionált különálló ház, magánszállás Siófok belvárosban, strand közelben max. 6 főre, min. egyhetes turnusokban szombattól-szombatig kiadó.

- COVID-19. - Ezen a szálláshelyen kizárólag Önök tartózkodnak, nincs másokkal közös használatú kert, terasz, helység vagy eszköz. A távolságtartás másoktól teljesen mértékben biztosított. A szállást kitakarítva, fertőtlenítve vehetik használatba valamint automata kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.
 
Foglaljon Online
Egész évben kiadó szállás, nyaraló ház: 30.000,- Ft/nap-tól


- Általános információk (képek a galériában) a kiadó siófoki szállásról
- Elhelyezkedése: Főtér kb. 800 m, Balaton part, strand kb. 300 m
- Anna Ház kiadó szállás:
- Nappali: ülőgarnitúra, TV, telekomos műholdvevő, ingyen WIFI
- Hálószobák: 3 db kétágyas hálószoba
- Konyha felszereltsége: hűtőszekrény, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, vízmelegítő, kávéfőző, étkészletek, evőeszközök, poharak, főzőedények.
- Fürdőszoba: mosdóval, fürdőkáddal, zuhanyozóval, hajszárítóval.
- WC: egy külön WC a földszinten egy WC az emeleten.
- A szállás ár tartalmazza: szállás max 6 főre, víz, villany, tv, Wifi, végtakaratás díját.
- A szállás ár nem tartalmazza: Idegenforgalmi adó, felnőttek 400,- Ft / éjszaka
- Légkondicionáló: használata 3.000,- Ft / nap
- Szállásfoglalás: e-mailben, vagy telefonon a szállás ár 30% -ának banki átutalásával.
- Főszezoni szállásfoglalás: csak hétvégére nem kiadó, főszezonban szombattól-szombatig lehet foglalni, csak egész hétre.
- Fizetés: készpénzben a szállás elfoglalásakor illetve banki átutalással előzetesen. Bankkártyás fizetést elfogadunk!
- Számla: nyugta vagy készpénzfizetési számla.
- Tulajdonos: nem lakik az ingatlanon, németül és angolul beszél.
- Parkolás: Ingyenes zárt parkoló az ingatlanon belül, max. 3 személygépkocsi részére.
- Kert: Fedett árnyákos terasz, kerti bútorok, kerti grill rendelkezésre állnak.
- Érkezés: Az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni a szállást
- Távozás: A távozás napján reggel 09:00 -ig kell a szállást elhagyni.
- Kerékpár kölcsönzés: Kizárólag saját vendégek részére díj ellenében kerékpárokat biztosítunk.
- Felelősség vállalás: Az ingatlan nem rendeltetés szerinti használatából adódóan keletkezett károk megtérítése a bérlőt terheli.
- Házirend: Gyakran ismételt kérdések - információk - foglalási feltételek.

- VÁLASSZA ÖN IS A KÉNYELMET ÉS A NYUGALMAT! SZERETETTEL VÁRJUK!

SIÓFOKI AKTÍV IDŐTÖLTÉS

A rendezvények egy része a korlátozások miatt elmarad 2020-ban. Ha éppen nincs strandidő, akkor sem kell unatkozni! Ajánlataink kicsiknek és nagyoknak!

NEMZETI REGATTA - 2020. Június 6 - 7 Elmaradt ->


- A vitorlás hajók fedélzetén és a siófoki hajóállomáson 50 település résztvevői mutatkoznak be. Közéleti szereplők akár vitorlázási rutin nélkül. Résztvevők a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport világából, vagy hétköznapi emberek, akik saját településüket két napon át vízen és földön sportolva, főzve, színpadon bemutatkozva, komolykodva és nevetve, tiszta szívvel képviselik a többezres közönség előtt.

Szállás ár: ANNA HÁZ SIÓFOK max 6 főre: 30.000,- Ft/nap.

PLÁZS Siófok Pünkösdi Hétvége - 2020. Május. 30. Elmaradt ->


- Info hamarosan ...

Szállás ár: ANNA HÁZ SIÓFOK max 6 főre: 30.000,- Ft/nap.

Pünkösdi Fesztivál - 2020. Május. 30. Elmaradt ->

Balatoni Szezonnyitó Siófok, Minden évben Pünkösd idején kerül megrendezésre ez az esemény, méghozzá Siófokon. A szezon nyitásának ünnepsége már az 1880-as években is nagy sikert aratott. Ez a hagyományos, a régió turizmusához köthető ünnep a Siófokra látogató vendégeknek nyújt ízelítőt a város programjairól és eseményeiről. A rendezvény a Fő téren kerül lebonyolításra huszár és tűzoltó-bemutatóval, mazsorettekkel és veterán autó felvonulással, kiállításmegnyitóval, számos nagy sikerű könnyűzenei koncertekkel, gyermekprogramokkal és gasztronómiai kínálattal. Az éhes és szomjas vendégeket a színpad mellett elérhető gasztronómiai vásár, a sör, a bor és a pálinka is várja. Érdemes a nyaralást is összekötni a nyárindító fesztivállal. Ezt a programot családosoknak is bátran merjük ajánlani.

Szállás ár: ANNA HÁZ SIÓFOK max 6 főre: 30.000,- Ft/nap.

BALATON SOUND FESTIVAL - 2020. Július. 08 - 12 Elmarad ->

Világsztárok Zamárdiban! 5 nap felejthetetlen élmény a legnagyobb vízparti fesztiválon.

BALATONSOUND Szállás ár: ANNA HÁZ SIÓFOK max 6 főre: 48.000,- Ft/nap.

Sör és Csülök Fesztivál Siófok - 2020. ->


- Siófokon az idén ősszel megrendezésre kerül a siófoki sör és csülök ünnepség, mely egy gasztronómiai és kulturális programsorozat. A színvonalas eseményre mindenkit sok szeretettel várnak. A csülök és a sör remek páros, így ezek kedvelőinek ajánlott a megjelenés. A város főterére várják a résztvevőket, sokszínű és változatos programokkal. A kulináris élvezeteket nyújtó eseménysorozaton finomabbnál finomabb ínyencségeket kínálnak a siófoki forgatagban. Nemcsak étkekkel várják a látogatókat a szervezők, hanem több programmal is. Kulturális programok, melyek szórakoztatják a nagyérdeműt.

Szállás ár: ANNA HÁZ SIÓFOK max 6 főre: 30.000,- Ft/nap.

Balatoni Halfesztivál Siófok - 2020.  ->


- Siófok egyik legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválja, a Halfesztivál.

Szállás ár: ANNA HÁZ SIÓFOK max 6 főre: 30.000,- Ft/nap.

Siófoki Libadalom - 2020. ->


- A tavaly debütált fesztivál az idei évben sem maradhat ki a rendezvények sorából. A Libadalom a siófoki Fő téren várja az érdeklődőket!

Szállás ár: ANNA HÁZ SIÓFOK max 6 főre: 30.000,- Ft/nap.

ZAMÁRDI KALANDPARK. ->


- A Zamárdi Kalandpark ősfái közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig! A biztonságos szórakozásról a Zamárdi Kalandpark képzett animátorai gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid "kiképzés" kap. A kalandpark legnépszerűbb elemei a csúszópályák, amelyek könnyen megtalálhatóak: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni. Itt a repülni vágyók átszáguldhatnak a „Kisbalaton”, a kalandpark csodaszép, mesterséges tava fölött. A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat! Az élmények megkoronázása képpen nem szabad kihagyni a Zamárdi élménygőzöst, ami korosztálytól függetlenül pöfögi körbe a park saját “mini Balatonját”, örök mosolyt csalva mindenki arcára! Aki pedig már a kalandpark minden akadályát kipipálta, annak is ezer lehetősége marad: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy az emlékbázisban logózott ajándéktárgyakat vásárolhat!.

SIÓ CSATORNA KERÉKPÁR TÚRA ->


- A túra siófoki Fő térről, a víztoronytól indul. A Baross hídon áthaladva, majd jobbra fordulva térünk rá a csatorna mellett húzódó kerékpárútra. Az út 2006-ban létesült, s 13 km-en keresztül követi a Siót. A Balatonszabadit Siójuttal összekötő közúti hídnál jobbra fordulunk (egyenesen, a kerékpárúton továbbhaladva 4 km út után ér véget a kerékpárút), s utunkat Siójut érintésével folytatjuk Ádánd felé. Ádándon rövid kitérővel elérhető a falu határában álló XIII. századi templomrom, mely a török korban elpusztult Hetye falu temploma volt. Ádándot elhagyva közúton folytatjuk utunkat Ságvár felé. Ságvár és Siófok-Kiliti között a 2015-ben átadott kerékpárúton halad utunk, Kilitiben pedig a református és katolikus templomok által közrefogott Asztalos József, majd Templom utca érintésével térünk vissza a Sió-parton haladó kerékpárútra, melyen Siófok központjáig kerékpározunk.

ZAMÁRDI KILÁTÓ - SZENT KRISTÓF PINCE ->


- Érdemes felsétálni a Kőhegy tetejére! A várostól délnyugatra emelkedik ez a szép környezetű, kiváló szőlőtermő, csodálatos panorámát nyújtó magaslat, romantikus pincéivel, hétvégi házaival. Nevét feltehetően a talajból kiálló kövekről kaphatta, ezek ugyanis csak itt találhatók, a környező dombokon sehol. A Szamárkőtől kellemes sétával a pincesoron nézelődve feljuthatunk a Kőhegy tetejére (219,8 m), ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Előttünk csillog a Balaton, kitárva minden szépségét, tekintetünket Kenesétől Tihanyon át Badacsony bazalt- koporsójáig hívogatva. 1948-ig itt állt szinte sértetlenül a Tihanyi Apátság kőhegyi szőlőgazdaságához tartozó szép présház, ami már messziről magára vonta az utasok figyelmét. - A Szent Kristóf pincészet, étterem és rendezvényközpont a zamárdi szőlőhegy egykori családi, kis pincéjéből évtizedek alatt vált a környék egyik legismertebb, népszerű vendéglátóhelyévé. A megkapóan nyugodt környezethez kiváló konyha, minőségi borok, széles italválaszték, színvonalas programok társulnak. Ideális hely esküvőkre, családi, baráti összejövetelekre, céges rendezvényekre. Ha szőlőhegy, akkor nem maradhat el a borkóstoló sem. Prezentációval kísért kóstolóinkon egyéni vendégeket és csoportokat egyaránt fogadunk.

ÉTTERMEK BISZTRÓK, BÜFÉK A KÖZELBEN ->


- A belvárosi elhelyezkedésnek köszönhetóen a közelben számtalan lehetőség van ebédelni vagy vacsorázni. A lentieket szívesen ajánljuk!

A legközelebbi bisztro kb. 150 m Lila Akác Gyorsételek ->
Magyaros étterem kb. 300 m Sándor Étterem ->
Elegáns. magyaros balatoni kb. 500 m Calvados Étterem ->
Magyaros temérdek halétellel kb. 500 m Öreg Halász Vendéglő ->
Széplak-felső magyaros kb. 2 km Kiskert Vendéglő ->
Sió halsütő a vitorlás kikötő mellett kb. 800 m Sió halsütő ->
Elegán magyaros étterem a Főtéren kb. 1 km Roxy Étterem ->
Olasz étterem a Főtéren kb. 1 km Bella Italia ->
Széplak-alsó Kb. 4,5 km Rozmaring Kiskert Vendéglő és Pizzeria ->

- A reggelihez a friss pékárut a közeli pékségekben szerezhetik be:
Lipóti Pékség kb. 800 m Lipóti pékség és kávézó ->
Német - Olasz Pékség kb 1 km Siófok Főtér 2.
Széplak-felső Május 1. utca 56. kb 2,5 km Marci ABC és pékség
LIDL Siófok kb 500 m

- A friss zöldséget, felvágottat, hús-árut mindig a siófoki vásárcsarnokban szerezzük be elsősorban helyi termelőktől. A Vásárcsarnok kb 500 m-re van.
SIÓCSARNOK ->


SZÁLLÁS ÁRAK - ANNA HÁZ SIÓFOK

A szállás árak naponként értendőek, a teljes nyaraló házra vonatkoznak max. 6 főre, szezononként változnak. Nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót és a légkondicionáló használati díját.
Szezon Anna Ház max. 6 fő
Január 3. - Április 30. 30.000,- Ft / nap
Május 1. - Június 31. 30.000,- Ft / nap
Július 01. - Augusztus 31. 36.000,- Ft / nap
Szeptember 01. - 30. 30.000,- Ft / nap
Október 01. - December 20. 30.000,- Ft / nap
December 20. - Január 02. 40.000,- Ft / nap
Kiemelt időszakokban Megbeszélés tárgyát képzi
Idegenforgalmi adó 400,- Ft / nap / felnőtt
Légkondícionálás 3.000,- Ft / nap
Kerékpár bérlés 1.500,- Ft / nap / kerékpár

ANNA HÁZ SIÓFOK - ELHELYEZKEDÉS, LEÍRÁS ->


- Anna Ház - Siófoki magánszállás a Balatonparthoz közel a belvárosban található. A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kisforgalmú utcában áll, de a fontos dolgok mind (Főtér, Siófok Plázs, Hajókikötő, Vitorláskikötő, Vásárcsarnok, Spar, Liedl, Wellness szolgáltatások, Strand) legfeljebb pár perc sétával elérhetőek. A nyaralóház különálló, a tulajdonos nem lakik ott. A szálláshely foglalás közvetlenül a tulajdonostól lehetséges. A nyaralóban 3 hálószoba, 1 nappali, 1 teljesen felszerelt konyha, 1 fürdőszoba mosdóval, fürdőkáddal, tusolóval, + 2 WC található, Fedett, árnyékos terasz a nyári meleg ellen és kerti grill valamint kerti bútor az esti grillezéshez rendelkezésre áll. Zárt parkoló 3 személygépkocsi részére az udvaron található.

ANNA HÁZ KIADÓ NYARALÓ - LAKÁS BELSŐ ->


- Az Anna Ház magánszállás ideális max. 6 főrészére. A főldszinten található a teljesen felszerelt konyha, nappali ülőgarnitúrával, TV-vel, Telekomos műholdvevővel, ingyenes, gyors WIFI-vel, fürdőszoba mosdóval, fürdőkád zuhanyzóval, hajszárítóval. A földszinten egy hálószoba található francia ággyal. A felső szinten további két darab légkondicionált, kétágyas hálószoba található és WC kézmosóval. Az utcai szoba balkonos.

ANNA HÁZ SIÓFOK - KONYHA, FÜRDŐ, WC ->


- Konyha felszereltsége: 150 literes hűtőszekrény, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, vízmelegítő, kávéfőző, étkészletek, evőeszközök, poharak, csészék, főzőedények.
- Fürdőszoba: mosdóval, fürdőkáddal, zuhanyozóval, hajszárítóval a füldszinten.
- WC: egy külön WC a földszinten egy WC az emeleten.
.

ANNA HÁZ SIÓFOK - SZOLGÁLTATÁSOK ->


- A szállás tulajdonosa egy siófoki taxisofőr aki kiválóan beszél németül és angolul is. A vendégek számos minibuszos kirándulás közül választhatnak a szállás tulajdonosával, idegenvezetéssel: Budapest városnézés, Puszta program, Kirándulás a Dunakanyarba, Balatoni körutazás, Borkóstoló Zamárdiban stb. Vitorlásbérlés vagy hajókirándulások megszervezésében is szívesen segítünk. A kertben rendelkezésre áll a kerti grillsütő, de ha kerékpárt szertnének bérelni abban is segítünk nagyon olcsó áron.

Sikerült beváltania a kupont.

Kovacsik család

Sokáig kerestük a megfelelő szállást Siófokon, míg végre megtaláltuk az Anna Házat.
Temérdek szállás portálon végigmentünk, majd simán beütöttük a keresőbe. A honlapon minden információt megtaláltunk, képeket, videót is. Nekünk hiteles volt ... és nem csalódtunk. De igen, csak nagyon pozitívan! :) Elegáns a környék, szép a kert, a ház, kedves vendéglátók, akik a közelben laknak. Biztosan jövünk még, ha tehetjük. Szívesen ajánljuk bárkinek! Köszönet érte!

2019-09-03

Ralf Hesse

Wunderscöne Lage ganz nah zum Wasser (Plattensee). Das Haus ist sehr sauber, gut Ausgerüstet, klimatisiert + WIFI + Tv deutsche Kanäle auch. Der Gastgeber ist ein sehr netter Kerl, Taxifahrer, spricht hervorragend auf Deutsch und hat uns auf eine Weinverkostung gefahren. Klasse! Danke Emil und die Familie, wir kommern bald wieder!

2019-05-31

Gabi és Robi + a három gyerek

Mindent köszönünk, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, nagyon közel mindenhez, most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is, így könnyen ment apa reggelente friss zsemléért. Bizosan jövünk még!

2019-05-31

Szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36302376000
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
Adószám: 69419968-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2020

Bokros Család

ANNA HÁZ - SZÁLLÁS SIÓFOK: Bokrosné Csomai Valéria EV.
Cím:
Hungary 8600, Siófok Rigó u. 12
Nyilvántartási szám: 25697297
Adószám: 51336985-1-34
Telefon: +36302376000
E-mail: siotaxi@siotaxi.hu