" width="200" height="40" alt="logo">?>

Szállás Siófok - Anna vendégház - Rólunk - Házirend

Köszöntjük Kedves Leendő Vendégeinket Siófokon a Balaton Fővárosában az Anna Házban! Mindent megteszünk azért, hogy felhőtlenül jól érezzék magukat szálláshelyünkön és kellemes emlékekkel távozzanak!

- Üdvözöljük Tisztelt Látogatóinkat!

- Az Anna Vendégház Siófok tulajdonosa és a szálláshely üzemeltetője a Bokros család. A házat a család építette, majd jelentős felújítást és berendezés cserét hajtottunk végre az ingatlanon 2020 - 2024 között. A ház ízlésesen, egyszerűen és praktikusan van berendezve, hogy ne hiányozzon semmi abból a kényelemből amit otthon megszoktak. A szobák légkondicionáltak a forró nyári napokon, a szállás teljes területén hozzáférhető az ingyenes, gyors vezeték nélküli internet hogy ezzel is fokozzuk a vendégeink kényelmét. - A kiadó nyaraló Siófokon a belvárosban található egy nagyon kellemes, kis forgalmú utcában, kb. 300 m távolságban Siófok legjobb strandjától. A közelben épültek Siófok legjobb szállodái (Hotel Residence, Hotel Azúr) és legkelendőbb ingatlanai, mégis megmaradt élhető, csendes környéknek. A mindennapi élethez szükséges és a kényelmet szolgáló intézmények, boltok, éttermek, vitorláskikötő, szórakozási lehetőségek könnyedén - akár gyalogosan is -  elérhetőek 5 - 10 perc kényelmes sétával. Elég közel vagyunk mindenhez, hogy ne kelljen autót használniuk a vendégeinknek és elég távol a város zajától, hogy a nyugalom és a pihenés is élvezhető legyen.
- A siófoki kiadó szállás egész évben rendelkezésre áll kedves új és visszatérő vendégeinknek. A szállást gyakran veszik igénybe a közeli szállodákban rendezett konferenciák résztvevői is, hisz 200 - 500 m sétával a rendezvény helyszínén lehetnek. Jó internetes megjelenésünknek köszönhetően könnyen megtalálnak bennünket az átutazóban levő vendégek is, akár csak egy napra vagy éjszakára.

- Reméljük, hogy hamarosan Önt is megelégedett vendégeink sorában köszönthetjük!Rólunk - Gyakran Ismételt Kérdések - Információ és házirend

A lentiekkel szeretnénk még több információval szolgálni mielőtt szállást foglalnának nálunk! Ha további kérdésük van, hívjanak bennünket bátran telefonon, készséggel segítünk! Foglalási feltételek, kérdések - válaszok.

- KÖSZÖNTJÜK VENDÉGHÁZUNKBAN! ->

-Üdvözöljük Tisztelt Látogatóinkat! - Szeretnénk, hogy szálláshelyünk Siófokon tartózkodásuk alatt "második otthonuk" legyen! Felhőtlenül érezzék jól magukat, pihenjenek, szórakozzanak és töltődjenek fel pozitív élményekkel! Azon fáradozunk, - úgy alakítottuk ki a szálláshelyet - hogy semmi ne hiányozzon, amire szükségük és igényük lehet az üdülés alatt! A ház egyszerűen, de ízlésesen és praktikusan van berendezve, hogy ne hiányozzon semmi abból a kényelemből amit otthon megszoktak. A szobák légkondicionáltak a forró nyári napokon és fűthetőek, ha hűvösebbre fordul az időjárás. A szállás teljes területén hozzáférhető az ingyenes, gyors vezeték nélküli internet hogy ezzel is fokozzuk a vendégeink kényelmét.
- A kiadó nyaraló Siófokon a belvárosban található egy nagyon kellemes, kis forgalmú utcában, kb. 300 m távolságban Siófok legjobb strandjától és 750 m-re a Városközponttól. Elég közel vagyunk mindenhez a belvárosban, hogy ne kelljen autót használniuk a vendégeinknek és elég távol a város zajától, hogy a nyugalom és a pihenés is élvezhető legyen.

KIKNEK AJÁNLJUK? ->

- Családias Szálláshely.- A szálláshelyen 3 hálószoba áll rendelkezésre, maximális férőhelyek száma 6 fő. Elsősorban a valóban nyaralni, pihenni, kikapcsolódni, élményeket gyűjteni szerető családokat, kisebb társaságokat várunk. Anélkül, hogy a magánszférájukat feleslegesen zavarnánk, szívesen segítünk a Balaton, Siófok megismerésében, hogy élményekkel gazdagodva, pozitívan feltöltődve térhessenek haza tőlünk Siófokról. A házigazda siófoki taxis vállalkozó, kiváló helyismerettel és hiteles információkkal, melyek segíthetnek Önöknek is a felesleges negatív élmények elkerülésében. Ha vendégeink elfogadják - köszöntő ajándékként - érkezés után szívesen megmutatjuk minibuszunkkal a várost, hogy képet kapjanak az általunk ajánlott étkezési, bevásárlási, strandolási, szórakozási és egyéb program lehetőségekről! Megértjük, hogy a nyárhoz hozzátartozik a bulizás is. Szívesen adunk információt a Siófokon megrendezésre kerülő eseményekről, koncertekről, fesztiválokról, akár az utaztatásban is kérhetik segítségünket, de ezen a szálláshelyen nem megengedett a hangos zene, másokat feleslegesen zavaró hangos tivornyázás. Mi nem ezt a vendégkört céloztuk meg.

ÖNÁLLÓ HÁZ ->

- Higiénia.- Ezen a szálláshelyen kizárólag Önök tartózkodnak, nincs jelen a tulajdonos, nincsenek más vendégek sem, nincs másokkal közös használatú kert, terasz, helység vagy eszköz. (A tulajdonos 5 percnyire lakik a szállástól, így bármilyen probléma, kérés esetén gyorsan rendelkezésre tud állni.) A korábbi járványok miatt, sokan joggal óvatosak a szállodák, wellness hotelek, apartmanházak, olcsó tömegszállások igénybevételével kapcsolatban. Vendégházunkban a távolságtartás másoktól teljesen mértékben biztosított. A szállást kitakarítva, fertőtlenítve vehetik használatba valamint automata kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll. Tartózkodásuk alkalmával a napi, eseti takarításhoz szükséges eszközök a helyszínen rendelkezésre állnak. Családunk állatbarát, de a vendégházban higiéniai okokból házi kedvenceket nem tudunk fogadni.

SZÁLLÁS FOGLALÁS - FIZETÉS->

- Online Foglalás - Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a szállásfoglaláshoz szükséges - adatot adják meg! Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk véglegesen visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat (bővebben: foglalási feltételek és házirend menüpontban) és bankszámlánkra beérkezett a szállás ár 30%-a. A fennmaradó összeget érkezéskor egyenlítheti ki készpénzben vagy bankkártyával, melyről NAV Online számlázóval készült számlát kap. Bejelentkezéskor törvényileg szükséges az adataik regisztrálása az NTAK rendszerbe - más néven vendégkönyvbe.
- Főszezoni szállásfoglalás: csak hétvégére nem kiadó, főszezonban szombattól-szombatig lehet foglalni, csak egész hétre.
- Házigazda: Nem lakik az ingatlanon, a magyaron kívül németül és angolul beszél.
- Amennyiben még több információt szeretnének, hívjanak bátran, bármikor! Telefon, Facetime, Viber, Messenger, WhatsApp! +36302376000

HÁZIREND ->

- Kérjük figyelmesen olvassák végig a lenti információkat! Forduljanak hozzánk bizalommal, ha a szálláshelyen szükségük van valamire, vagy segítséget szeretnének kérni! Mind a ház és teljes berendezése, mind teraszok és kert kizárólag az Önök rendelkezésére áll, használják bátran! Az alábbi házirend célja, hogy megfelelő információval és iránymutatással szolgáljon a kényelmes és önfeledt pihenéshez. Ezek mellett néhány szabályt is felsorolunk, melyek a kellemetlenségek és félreértések elkerülését segítik elő. A házirend elolvasásával, majd elfogadásával beleegyeznek, hogy megértették a szabályokat, annak érdekében, hogy Önök és az Önök után érkező vendékek számára a ház megfelelő állapotú maradjon.
- És - ami a legfontosabb - érezzék magukat remekül nyaralásuk, itt tartózkodásuk ideje alatt!

AZ ÁRAK A TELJES HÁZRA VAGY EGY SZEMÉLYRE VONATKOZNAK? ->

Szállás áraink minden esetben naponként értendőek, a teljes nyaraló házra érvényesek. A szállás ár szezonálisan mindig változik. Figyelje akciós ajánlatainkat az oldalunkon, illetve a Facebookon!

KAPOK-E VISSZAIGAZOLÁST A MEGRENDELÉSRŐL? ->

- Miután megkaptuk visszajelzését, hogy elfogadja ajánlatunkat és beérkezett számlánkra a szállás ár 30-%-os előlege, hamarosan megkapja tőlünk a szállásfoglalás valamennyi részletét és feltételeit tartalmazó megerősítést.

MI A TEENDŐ, HA VÁLTOZATNI SZERETNÉK A FOGLALÁSON? ->

- Kérjük keressen bennünket e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +3632376000 - magyar, angol, német nyelven.

HOGYAN TÖRÖLHETEM A FOGLALÁST? ->

- A szállásfoglaláskor kérünk 30% előleget a teljes szállás árból, melyről természetesen a teljes ár megfizetésekor a helyszínen számlát állítunk ki.
A szállást a tervezett dátum előtt 30 nappal díjmentesen lehet lemondani, ebben az esetben visszautaljuk a banki költségekkel csökkentett teljes összeget. 30 napon belüli lemondásnál nem áll módunkban az előleget visszaadni. Kérjük, ha valamely okból meghiúsul az utazása, bennünket is időben értesítsen e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +3632376000 - magyar, angol, német nyelven.

VENDÉGNYILVÁNTARTÁS - NTAK RENDSZER ->

- Mi is ezt használjuk, az adatok felvitele néhány percet vesz csak igénybe. - A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) 2019-ben kezdte meg működését. Az új digitális platformon minden szállásadó a saját szálláshelykezelő szoftverén keresztül teljesíti jogszabályban előírt napi adatszolgáltatási kötelezettségét. A Magyar Turisztikai Ügynökség a legfeljebb 8 szobával és – pótágyakkal együtt számolva – 16 férőhellyel rendelkező szálláshelyek számára ingyenesen biztosítja a VENDÉGEM alkalmazást, amelyen keresztül a napi adatszolgáltatás könnyen és gyorsan teljesíthető.

HOGYAN FIZETEM A SZÁLLÁST? ->

- A szállást minden esetben a címre érkezés után fizetheti készpénzben vagy bankkártyával. A szállás árból természetesen leszámítjuk a 30%-os előleget, melyet a bankszámlánkra előzetesen elutalt a szállásfoglaláskor.

IDEGENFORGALMI ADÓ? ->

- A 2023. január 1-től hatályos Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2022. (X.28.) önkormányzati rendelete a helyi adókról 3. § (2) bekezdése alapján az idegenforgalmi adó mértéke 2023. január 1-től 550 Ft/éjszaka/fő. A Htv. 52. § 30. pontja értelmében: vendégéjszakának minősül a vendégként eltöltött – éjszakát is magában foglaló vagy így elszámolt – legfeljebb 24 óra. Az idegenforgalmi adónem beszedéses jellegéből következik, hogy a fizetendő adót a megszálló vendég nem közvetlenül az adóhatósághoz fizeti meg, hanem azt átadja az adóbeszedésre kötelezettnek. A 18. életévét be nem töltött magánszemély mentesül az idegenforgalmi adó megfizetésétől.

KAPOK-E SZÁMLÁT? ->

- Természetesen minden esetben hivatalos számlát állítunk ki a NAV számlázó programjával a szolgáltatásról.

HOL KAPOM MEG A KULCSOKAT? ->

- A kulcsokat a helyszínen vehetik át a tulajdonostól. A megrendelésben minden esetben elkérjük a mobil számát, hogy késedelmes érkezés esetén mi is kereshessük Önt! Kérjük ne adja a kulcsot olyan személynek, aki nem az Ön vendégtársa! Az elveszített kulcsot kérjük azonnal jelenteni!

HA NEM BESZÉLEK MAGYARUL? ->

- Vendégeink jelentős része külföldi turista, vagy üzleti utazó. Ajánlatkérését és telefonját fogadni tudjuk a magyaron kívül, angol és német nyelveken.

VIHETEK-E HÁZI KEDVENCET? ->

- Sajnos egészségügyi és higieniai okokból nem tudunk állatokat fogadni.

LEHET-E DOHÁNYOZNI A SZÁLLÁSHELYEN? ->

- A szálláson belül nem megengedett a dohányzás, de a teraszon rendelkezésre áll hamutartó a dohányos vendégeknek. Köszönjük a megértést!

VAN-E ZÁRT, BIZTONSÁGOS PARKOLÓ? ->

- A zárt udvaron 3 - 4 személygépkocsi kényelmes, biztonságos parkolásához elegendő parkolóhely van, éjszaka mozgásérzékelős világítással ellátva. A környék biztonságos, de kérjük, zárják megfelelően a járműveket és kapukat. Az esetleges károkért, lopásokért a tulajdonos felelősséget nem vállal!

OTT LAKIK-E A TULAJDONOS? ->

- A tulajdonos nem lakik az ingatlanon, tehát a vendégek intimitását nem zavarjuk! Bármilyen probléma, meghibásodás, káresemény, baleset esetén tudunk személyesen is segíteni, hiszen 5 percnyire lakunk a nyaralótól.

MI A TEENDŐ HA KÉSEK? ->

- Nem ritka dolog, hogy forgalmi okból késnek a vendégek a megbeszélt időponthoz képest. Amennyiben előre tudható a késés, kérjük jelezze telefonon a várható érkezést, hisz nem lakunk a helyszínen!

VAN-E TÖRÖLKÖZŐ ÉS ÁGYNEMŰ? ->

- Természetesen ágyneműt biztosítunk, de törölközőt mindenki a sajátját használja, tehát hozni kell!

LEHET-E GRILLEZNI A KERTBEN? ->

- Igen, vendégeinknek rendelkezésre áll faszenes kerti grillsütő. A grill sütőt mindenki maga után kell hogy eltakarítsa!

VAN-E RENDSZERES TAKARÍTÁS? ->

- Vendégeink intim szféráját nem zavarjuk. Mindenki tisztán, kitakarítva veheti át az ingatlant, de a tartózkodása alatt saját maga takarít, melyhez a helyszínen rendelkezésre állnak a takarító eszközök. A végtakarítás benne van a szállás árban. Az extrém módon bepiszkolt lakás takarításának költsége, esetleges károkozás megtérítése a bérlőt terheli. Kérjük vigyázzanak a tisztaságra és a rendre, hisz mások is szeretnék még használni az ingatlant!

MI VAN HA KORÁBBAN KELL TÁVOZNOM? ->

- Sajnos előfordulnak előre nem látható, váratlan események. A korábbi távozás esetén a szállás díját nem áll módunkban visszatéríteni.

KONYHA ->

- Kérjük, használják körültekintéssel, óvatosan a konyhai felszereléseket! Igyekezzenek mindent tiszta állapotban hagyni, az evőeszközöket, tányérokat tisztán és szárazon tegyék el használat után. Ne helyezzenek forró edényeket a pultra, asztalra, használjanak alátétet! Kérjük használják a konyhában található vágódeszkákat, és a mikrohullámú sütő tisztaságára is ügyeljenek!

KÁRESETEK, MEGHIBÁSODÁSOK ->

- Bárkivel megeshet, hogy azt tapasztalja, önhibáján kívül valami elromlik, használat közben meghibásodik. Kérjük az esetleges káresetet, meghibásodást amint tudják, jelezzék! Igyekszünk minél előbb kijavítani, pótolni ami elromlott. A tulajdonos és a vendég számára egyaránt kellemetlen, ha a kár távozás után derül ki. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások, káresetek megtérítése a bérlőt terhelik.

LÉGKONDICIONÁLÓ ->

- A hálószobák klímaberendezéssel vannak ellátva, de zárt külső nyílászárók esetén a 40 fokos kánikulában is kellemes a tartózkodás az egész házban. A légkondicionáló berendezés igény szerint napi 3.000,- Ft ellenében használható.

ELŐVIGYÁZATOSSÁG ->

- Kérjük vendégeinket, hogy az ajtókat, kapukat zárják be, amikor elhagyják a szállást, elkerülvén az esetleges besurranást vagy időjárás okozta károkat! Figyeljenek rá, hogy a társaság minden tagja megértse és tiszteletben tartsa a házirendet. Használják körültekintően a gázzal, árammal működő berendezéseket, éles késeket, tűzhelyet, vízforralót! Az esetleges tűzesetek azonnali megfékezésére tűzoltó készülék áll rendelkezésre.

HULLADÉK ->

- A házban különböző szemetesek és szelektív hulladékgyűjtő zsákok találhatók. Kérjük használják őket! Ne dobjanak a WC-be, mosogató-, mosdókagylóba dugulást okozó tárgyat, hulladékot! A szemetesvödrök csak szemeteszsákkal használhatók. Az udvaron és konyhában található a kommunális hulladékgyűjtő kuka, a fürdőszobában kozmetikai, higiéniai szemetes. A szelektív zsákokat a teraszon találhatják.

PIHENŐIDŐ - CSENDRENDELET ->

- A ház eleve "Lakó- pihenő övezetben" található, így csak minimális jármű forgalomra számíthatnak. Kérjük legyenek tekintettel a békés környék nyugalmára, vegyék figyelembe a pihenőidőt! Igyekezzenek csendesek lenni, mellőzzék a hangos zenét, akkor ugyanezt a közelben lakóktól is elvárhatják! Siófok Város csendrendelete naponta 22:00 és 8:00 között tiltja a hangoskodást, másokat zavaró hangos viselkedést. A városban és a strandon számos szórakozási lehetőség fellelhető az aktív pihenésre vágyók számára.

INTERNET / WIFI / WLAN ->

- A szálláson elérhető ingyenes, vezeték nélküli internetkapcsolat. A jelszót érkezéskor együtt állíthatjuk be. Az internetkapcsolaton keresztüli adatkommunikációért és biztonságért a tulajdonos felelősséget nem vállal.

HÁZI JOG ->

- A felmerülő szükséges vagy halaszthatatlan, sürgős javítások, további kármegelőzés esetén a tulajdonos a vendég távollétében is beléphet a házba vagy hozhat szakembert. A vendéget minden esetben előzetesen megpróbáljuk a megadott mobil számán értesíteni. A vendégek tulajdonát, személyes terét természetesen tiszteletben tartjuk!

FELELŐSSÉG ->

- A tulajdonos nem vállal felelősséget a vendégek személyes tulajdonáért. Amennyiben minden elővigyázatosságot betartanak, a betörés, lopás veszélye elhanyagolható. Az utcafronton külső, térfigyelő biztonsági kamera felügyeli a bejáratokat.

ÉRKEZÉS - TÁVOZÁS - ELÉRHETŐSÉG ->

- A lehetőségekhez mérten igyekszünk rugalmasak lenni!A szállást 15:00 órától lehet elfoglalni az érkezés napján. Ha előre nem látott okok miatt ez nem sikerül, kérjük időben jelezze! Hívjon bátran! A szállást az indulás napján 09:00 óráig el kell hagyni! Indulás előtt a tulajdonosnak joga van ellenőrizni, hogy a ház és berendezése épségben kerül átadásra. A szállásfoglalás előtt ezen házirend elolvasásával Ön elfogadja és tudomásul veszi a házirendben foglaltakat! Köszönjük a figyelmét és kellemes nyaralást kívánunk!

SAJÁT TAPASZTALATAINK ->

- Az elmúlt évtizedben szerencsére a magyarok jelentős részének is lehetősége nyílt a közeli és távolabbi világ felfedezésére. Ezt a változást az életszínvonal emelkedése, az olcsó repülős utak, a vonzó "All Inclusive" tengerparti szállodák kínálata mind elősegítette. Versenytársaink is igyekeztek mindent megtenni, hogy mind többen náluk költsék el a nyaralásra szánt pénzüket. A Balaton a "Magyar Tenger" mindeközben veszített a vonzerejéből. Sokak számára teljesen lekerült az utazási térképről. A 2020-as évben a pandémia és számos más ok sajnos megfékezte ezt a felfokozott utazási kedvet és félelemből, kényszerűségből ismét sokan megtaláltak bennünket ... és nagyon ELCSODÁLKOZTAK!

A BALATON MELLETT SZÓL ->

- Nem azt találták amit a bulvár médiában olvastak, láttak! A szálláshelyek színvonala felveszi a versenyt a vetélytársak színvonalával ... minden csak ár és igény kérdése, kinek-kinek a pénztárcája szerint.
- Nem igaz, hogy itt mindenkit "lehúznak" a gonosz szolgáltatók.
- Nem igaz, hogy Siófokra csak a "bulituristák" járnak.
- Nem igaz, hogy itt 4.000-Ft a lángos:).
- Nem igaz, hogy kiütést kapsz a strandon, ellenben a legtöbb siófoki strandon ivóvíz minőségű a Balaton vize.
- Nem igaz, hogy rossz időben nincs mit csinálni, hisz számtalan értelmes kikapcsolódási lehetőséget találunk Siófokon és vonzáskörzetében az esős napokra is ... az ingyenestől az olcsón át a drágábbig.
- Igaz, hogy autóval Magyarország legtávolabbi végéből is ide lehet utazni 3 óra alatt.
- Igaz, hogy nem megy el a szabadság első és utolsó napja az utazással.
- Igaz, hogy 2.000 - 2.500 Forintból lehet étteremben napi menüt ebédelni.
- Igaz, hogy nyáron sokan vannak (A 25.000-es városban egy nyári hétvégén akár 300.000-en is megfordulnak) ... nem véletlenül.
- Igaz, hogy Siófok a Balaton és a nyár fővárosa – és ezt nem csak a helybeli lokálpatrióták állítják.
- Igaz, hogy Siófok Budapest után a külföldön legismertebb magyar város.
- Igaz, hogy Siófokon a fiatalok, a családosok és az idősek is jól érezhetik magukat – akár egymás zavarása nélkül is.
- Igaz, hogy Siófokon született Kálmán Imre a világhírű operettszerző - kinek emlékét műveinek rendszeres bemutatásával őrizzük.
- Igaz, hogy Siófokon jó a közbiztonság – nemcsak a hatóságok, hanem a helybeli civilek munkájának köszönhetően is.
- Igaz, hogy Siófokon van az ország egyik legjobban felszerelt kórháza a Balaton-régió magas szintű ellátására.
- Igaz, hogy Siófokon és környékén egész nyáron irtják a szúnyogokat – az emberi környezet károsítása nélkül.
- Igaz, hogy Siófokon nem unatkozik senki – melyről számtalan országosan is számon tartott esemény gondoskodik.


Azon vagyunk, hogy a Balaton és Siófok mellet szóló érveink valódiságáról személyesen is meggyőződhessenek!

Az Önök vendéglátója: Bokros család
Cím: 8600 Siófok Rigó utca 12.
Elérhetőség: Bokros Emil +36302376000 - magyarul, angolul, németül

Vélemények

Anyu, Apu, Gyerekek:)

Korábban már többször voltunk Siófokon nyaralni a gyerekekkel. A rengeteg, zajos közvetlen vízparti társasházi apartman nyáron elviselhetetlenné vált számunkra. Megtaláltuk az optimális megoldást - közel és elég távoll, így strandolni és pihenni is tudunk. Megszerettük ezt a remek helyet. Jövünk még! ...:)

2024-02-12

Ajax

A 2022-es Balaton Soundra tulságosan későn határoztuk el magunkat. Nem is gondoltuk, hogy ilyen nehezen fogunk szállást találni, hiszen főszezon van.:) Szerencsére lemondás miatt megüresedett az Anna Ház Siófokon, így mi azonnal lecsaptunk rá. - Jól tettük nagyon!!! Ár-érték arány kiváló, elhelyezkedés, felszereltség szuper, házigazda a legkészségesebb taxis Siófokon. Nekünk mindig jutott transzfer a fesztiválra. Köszi Emil és vali! Szeretés van.:)

2023-01-07

Varga család

Debrecenből érkeztünk kíváncsisággal telve Siófokra. Az elmúlt években külföldön nyaraltunk, 2020-ban a pandémia miatt a Balatont, Siófokot választottuk. "Telitalálat" volt az Anna Ház. Csak mi voltunk, de tényleg nagyon közel mindenhez, ahogy a honlapon is szerepel. Sokat sétáltunk és kerékpároztunk (bicikliket is kaptunk). A strand kiváló, nagyon közel van. A belvárosi elhelyezkedéshez képest minimális forgalom (lakó-pihenő övezet). A házban minden van amire szükségünk volt. A házigazdák nagyon aranyosak és segítőkészek. Ár-érték arány kiváló. Ami rossz volt ..., hogy lejárt a szabadságunk! :) Nagyon köszönjük, még találkozunk!

2021-04-11

Kovacsik család

Sokáig kerestük a megfelelő szállást Siófokon, míg végre megtaláltuk az Anna Házat.
Temérdek szállás portálon végigmentünk, majd simán beütöttük a keresőbe. A honlapon minden információt megtaláltunk, képeket, videót is. Nekünk hiteles volt ... és nem csalódtunk. De igen, csak nagyon pozitívan! :) Elegáns a környék, szép a kert, a ház, kedves vendéglátók, akik a közelben laknak. Biztosan jövünk még, ha tehetjük. Szívesen ajánljuk bárkinek! Köszönet érte!

2019-09-03

Ralf Hesse

Wunderscöne Lage ganz nah zum Wasser (Plattensee). Das Haus ist sehr sauber, gut Ausgerüstet, klimatisiert + WIFI + Tv deutsche Kanäle auch. Der Gastgeber ist ein sehr netter Kerl, Taxifahrer, spricht hervorragend auf Deutsch und hat uns auf eine Weinverkostung gefahren. Klasse! Danke Emil und die Familie, wir kommern bald wieder!

2019-05-31

Gabi és Robi + a három gyerek

Mindent köszönünk, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, nagyon közel mindenhez, most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is, így könnyen ment apa reggelente friss zsemléért. Bizosan jövünk még!

2019-05-31

Szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36302376000
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
NTAK törzsszám: 69419968
Adószám: 69419968-1-34
Copyright: siofok-ferienhaus.hu © 2009 - 2024

Bokros Család

ANNA HÁZ - SZÁLLÁS SIÓFOK: Bokrosné Csomai Valéria EV.
Cím:
Hungary 8600, Siófok Rigó u. 12
NTAK törzsszám:69419968
Nyilvántartási szám
: 25697297
Adószám: 51336985-1-34
Telefon: +36302376000
E-mail:siotaxi@siotaxi.hu