" width="200" height="40" alt="logo"> ?>

Rólunk - Házirend

Köszöntjük Kedves Leendő Vendégeinket Siófokon az Anna Házban! Kérjük figyelmesen olvassák végig a lenti információkat!


- Üdvözöljük Tisztelt Látogatóinkat!

- Az ANNA HÁZ SIÓFOK tulajdonosa és a szálláshely üzemeltetője a Bokros család. A házat a család építette, majd jelentős felújítást és berendezés cserét hajtottunk végre az ingatlanon 2017-ben. A manzárd szobákba légkondicionálót szereltettünk, hogy ezzel is fokozzuk a vendégeink kényelmét a forró nyári napokon. - A nyaraló Siófokon a belvárosban található egy nagyon kellemes, kisforgalmú utcában, kb. 300 m távolságban Siófok legjobb strandjától. A közelben épültek Siófok legjobb szállodái (Hotel Residence, Hotel Azúr) és legkelendőbb ingatlanai, mégis megmaradt élhető, csendes környéknek. A mindennapi élethez szükséges és a kényelmet szolgáló intézmények, boltok, éttermek, vitorláskikötő, szórakozási lehetőségek könnyedén - akár gyalogosan is -  elérhetőek 5 - 10 perc kényelmes sétával. Elég közel vagyunk mindenhez, hogy ne kelljen autót használniuk a vendégeinknek és elég távol a város zajától, hogy a nyugalom és a pihenés is élvezhető legyen.
- A siófoki kiadó nyaraló egész évben rendelkezésre áll kedves új és visszatérő vendégeinknek. A szállást gyakran veszik igénybe a közeli szállodákban rendezett konferenciák résztvevői is, hisz 200 - 500 m sétával a rendezvény helyszínén lehethetnek. Jó internetes megjelenésünknek köszönhetően könnyen megtalálnak bennünket az átutazóban levő vendégek is, akár csak egy napra vagy éjszakára.

- Reméljük, hogy hamarosan Önt is megelégedett vendégeink sorában köszönthetjük!

Rólunk - Gyakran Ismételt Kérdések - Információ és házirend

Gyakran ismételt kérdésk - Foglalási feltételek

HÁZIREND ->

- Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket Siófokon az Anna Házban! - Kérjük figyelmesen olvassák végig a lenti információkat! Forduljanak hozzánk bizalommal, ha a szálláshelyen szükségük van valamire, vagy segítséget szeretnének kérni! Mind a ház és teljes berendezése, mind teraszok és kert kizárólag az Önök rendelkezésére áll, használják bátran! Az alábbi házirend célja, hogy megfelelő információval és iránymutatással szolgáljon a kényelmes és önfeledt pihenéshez. Ezek mellett néhány szabályt is felsorolunk, melyek a kellemetlenségek és félreértések elkerülését segítik elő. A házirend elolvasásával, majd elfogadásával beleegyeznek, hogy megértették a szabályokat, annak érdekében, hogy Önök és az Önök után érkező vendékek számára a ház megfelelő állapotú maradjon. És - ami a legfontosabb - érezzék magukat remekül nyaralásuk, itt tartózkodásuk ideje alatt!

HOGYAN FOGLALHATOM LE A SZÁLLÁST? ->

- Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a szállásfoglaláshoz szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk véglegesen visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat és bankszámlánkra beérkezett a szállás ár 30%-a!

AZ ÁRAK A TELJES HÁZRA VAGY EGY SZEMÉLYRE VONATKOZNAK? ->

- Szállás áraink minden esetben naponként értendőek, a teljes nyaraló házra érvényesek. A szállás ár szezonálisan mindig változik. Figyelje akciós ajánlatainkat az oldalunkon, illetve a Facebookon!

KAPOK-E VISSZAIGAZOLÁST A MEGRENDELÉSRŐL? ->

- Miután megkaptuk visszajelzését, hogy elfogadja ajánlatunkat és beérkezett számlánkra a szállás ár 30-%-os előlege, hamarosan megkapja tőlünk a szállásfoglalás valamennyi részletét és feltételeit tartalmazó megerősítést.

MI A TEENDŐ, HA VÁTOZATNI SZERETNÉK A FOGLALÁSON? ->

- Kérjük keressen bennünket e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +3632376000 - magyar, angol, német nyelven.

HOGYAN TÖRÖLHETEM A FOGLALÁST? ->

- A szállásfoglaláskor kérünk 30% előleget a teljes szállás árból, melyről természetesen a teljes ár megfizetésekor a helyszínen számlát adunk át.
A szállást a tervezett dátum előtt 30 nappal díjmentesen lehet lemondani, ebben az esetben visszutaljuk a teljes összeget. 30 napon belüli lemondásnál nem áll módunkban az előleget visszaadni. Kérjük, ha valamely okból meghiúsul az utazása, bennünket is időben értesítsen e-mailben vagy telefonon! Ügyfélszolgálati telefon: +3632376000 - magyar, angol, német nyelven.

HOGYAN FIZETEM A SZÁLLÁST? ->

- A szállást minden esetben a címre érkezés után fizetheti készpénzben. A szállás árból természetesen leszámítjuk a 30%-os előleget, melyet a bankszámlásra elutalt szállásfoglaláskor.

KAPOK-E SZÁMLÁT? ->

- Természetesen minden esetben hivatalos számlát adunk a szolgáltatásról.

HOL KAPOM MEG A KULCSOKAT? ->

- A kulcsokat a helyszínen vehetik át a tulajdonostól. A megrendelésben minden esetben elkérjük a mobil számát, hogy késedelmes érkezés esetén mi is kereshessük Önt! Kérjük ne adja a kulcsot olyan személynek, aki nem az Ön vendégtársa! Az elveszített kulcsot kérjük azonnal jelenteni!

HA NEM BESZÉLEK MAGYARUL? ->

- Vendégeink jelentős része külföldi turista, vagy üzleti utazó. Ajánlatkérését és telefonját fogadni tudjuk a magyaron kívül, angol és német nyekven.

VIHETEK-E HÁZIKEDVENCET? ->

- Sajnos egészségügyi és higieniai okokból nem tudunk állatokat fogadni.

LEHET-E DOHÁNYOZNI A SZÁLLÁSHELYEN? ->

- A szálláson belül tiltott a dohányzás, de a teraszon rendelkezésre ál hamutartó a dohányos vendégeknek. Köszönjük a megértést!

VAN-E ZÁRT, BIZTONSÁGOS PARKOLÓ? ->

- A zárt udvaron 3 személygépkocsi kényelmes, biztonságos parkolásához elegendő parkolóhely van, éjszaka mozgásérzékelős világítással ellátva. A környék biztonságos, de kérjük, zárják megfelelően a járműveket és kapukat. Az esetleges károkért, lopásokért a tulajdonos felelősséget nem vállal!

OTT LAKIK-E A TULAJDONOS? ->

- A tulajdonos nem lakik az ingatlanon, tehát a vendégek intimitását nem zavarjuk! Bármilyen probléma, meghibásodás, káresemény, baleset esetén tudunk személyesen is segíteni, hiszen 5 percnyire lakunk a nyaralótól.

MI A TEENDŐ HA KÉSEK? ->

- Nem ritka dolog, hogy forgalmi okból késnek a vendégek a megbeszélt időponthoz képest. Amennyiben előre tudható a késés, kérjük jelezze telefonon, hisz nem lakunk a helyszínen!

VAN-E TÖRÖLKÖZŐ ÉS ÁGYNEMŰ? ->

- Természetesen ágyneműt biztosítunk, de törölközőt mindenki a sajátját használja, tehát hozni kell!

LEHET-E GRILLEZNI A KERTBEN? ->

- Igen, vendégeinknek rendelkezésre áll faszenes kerti grillsütő. A grill sütőt mindenki maga után kell hogy eltakarítsa!

VAN-E RENDSZERES TAKARÍTÁS? ->

- Vendégeink intim szféráját nem zavarjuk. Mindenki tisztán, kitakarítva veheti át az ingatlant, de a tartózkodása alatt saját maga takarít, melyhez a helyszínen rendelkezésre állnak a takarító eszközök. A végtakarítás benne van a szállás árban. Az extrém módon bepiszkolt lakás takarításának költsége, esetleges károkozás megtérítése a bérlőt terheli. Kérjük vigyázzanak a tisztaságra és a rendre, hisz mások is szeretnék még használni az ingatlant!

MI VAN HA KORÁBBAN KELL TÁVOZNOM? ->

- Sajnos előfordulnak előre nem látható, váratlen események. A korábbi távozás esetén a szállás díját nem áll módunkban visszatéríteni.

KONYHA ->

-Kérjük, használják körültekintéssel, óvatosan a konyhai felszereléseket! Igyekezzenek mindent tiszta állapotban hagyni, az evőeszközöket, tányérokat tisztán és szárazon tegyék el használat után. Ne helyezzenek forró edényeket a pultra, asztalra, használjanak alátétet. Kárjük használják a konyhában található vágódeszkákat, és a mikrohullámú sütő tisztaságára is ügyeljenek!

KÁRESETEK, MEGHIBÁSODÁSOK ->

- Bárkivel megeshet, hogy azt tapasztalja, önhibáján kívül valami elromlik, használat közben meghibásodik. Kérjük az esetleges káresetet, meghibásodást amint tudják, jelezzék! Igyekszünk minél előbb kijavítani, pótolni ami elromlott. A tulajdonos és a vendég számára egyaránt kellemetlen, ha a kár távozás után derül ki. A nem rendeltetés szerű használatból fakadó meghibásodások, káresetek megtérítése a bérlőt terhelik.

LÉGKONDICIONÁLÓ ->

- Az emeleti szobák klímaberendezéssel vannak ellátva. A légkondícionáló berendezés igény szerint napi 3.000,- Ft ellenében használható.

ELŐVIGYÁZATOSSÁG ->

- Kérjük vendégeinket, hogy az ajtókat, kapukat zárják be, amikor elhagyják a szállást, elkerülvén az esetleges besurranást vagy időjárás okozta károkat! Figyeljenek rá, hogy a társaság minden tagja megértse és tiszteletben tartsa a házirendet. Használják körültekintően a gázzal, árammal működő berendezéseket, tűzhelyet, vízforralót!

HULLADÉK ->

- A házban különböző szemetesek és szelektív hulladékgyűjtő zsákok találhatók. Kérjük használják őket! Ne dobjanak a WC-be, mosogató-, mosdókagylóba dugulást okozó tárgyat, hulladékot! A szemetesvödrök csak szemeteszsákkal használhatók. Az udvaron és konyhában található a kommunális hulladékgyűjtő kuka, a fürdőszobában kozmetikai, higiéniai szemetes. A szelektív zsákokat a teraszon találhatják.

PIHENŐIDŐ - CSENDRENDELET ->

- Kérjük legyenek tekintettel a békés környék szomszédságára, vegyék figyelembe a pihenőidőt! Igyekezzenek csendesek lenni! Siófok Város csendrendelete naponta 22:00 és 7:00 között tiltja a hangoskodást, másokat zavaró hangos viselkedést. A városban és a strandon számos szórakozási lehetőség fellelhető az aktív pihenésre vágyók számára.

INTERNET / WIFI / WLAN ->

- A szálláson elérhető ingyenes, vezetéknélküli internetkapcsolat. A jelszót érkezéskor együtt állíthatjuk be. Az internetkapcsolaton keresztüli adatkommunikációért és biztonságért a tulajdonos felelősséget nem vállal.

KERÉKPÁR BÉRLÉS ->

- Kizárólag a saját vendégeknek díj ellenében tudunk jó minőségű kerékpárokat biztosítani. Kerékpárkölcsönzés igénybevehető, mellyel könnyebben megközelíthető a város forgalmas időszakokban és felfedezhető a látnivalókban gazdag Balaton part. Ár: 10.500,- Ft / kerékpár / hét (kaució: 15.000,- Ft)

HÁZI JOG ->

- A felmerülő szükséges vagy sürgős javítások, további kármegelőzés esetén a tulajdonos a vendég tudta nélkül is beléphet a házba vagy hozhat szakembert. A vendégek tulajdonát, személyes terét természetesen tiszteletben tartjuk!

FELELŐSSÉG ->

- A tulajdonos nem vállal felelősséget a vendégek személyes tulajdonáért.

ÉRKEZÉS - TÁVOZÁS - ELÉRHETŐSÉG ->

- A szállást 15:00 órától tól lehet elfoglalni az érkezés napján. Ha előre nem látott okok miatt ez nem sikerül, kérjük időben jelezze! Hívjon bátran! A szállást az indulás napján 10:00-ig el kell hagyni! Indulás előtt a tulajdonosnak joga van ellenőrizni, hogy a ház és berendezése épségben kerül átadásra. Ezen házirend aláírásával Ön elfogadja és tudomásul veszi a házirendben foglaltakat! Köszönjük a figyelmét és kellemes nyaralást kívánunk!

Az Önök vendéglátója: Bokros család
Cím: 8600 Siófok Rigó utca 12.
Elérhetőség: Bokros Emil +36302376000 - magyarul, angolul, németül

Vélemények

Kovacsik család

Sokáig kerestük a megfelelő szállást Siófokon, míg végre megtaláltuk az Anna Házat.
Temérdek szállás portálon végigmentünk, majd simán beütöttük a keresőbe. A honlapon minden információt megtaláltunk, képeket, videót is. Nekünk hiteles volt ... és nem csalódtunk. De igen, csak nagyon pozitívan! :) Elegáns a környék, szép a kert, a ház, kedves vendéglátók, akik a közelben laknak. Biztosan jövünk még, ha tehetjük. Szívesen ajánljuk bárkinek! Köszönet érte!

2019-09-03

Ralf Hesse

Wunderscöne Lage ganz nah zum Wasser (Plattensee). Das Haus ist sehr sauber, gut Ausgerüstet, klimatisiert + WIFI + Tv deutsche Kanäle auch. Der Gastgeber ist ein sehr netter Kerl, Taxifahrer, spricht hervorragend auf Deutsch und hat uns auf eine Weinverkostung gefahren. Klasse! Danke Emil und die Familie, wir kommern bald wieder!

2019-05-31

Gabi és Robi + a három gyerek

Mindent köszönünk, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, nagyon közel mindenhez, most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is, így könnyen ment apa reggelente friss zsemléért. Bizosan jövünk még!

2019-05-31

Szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36302376000
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
Adószám: 69419968-1-34
Copyright: budapestvienna.hu © 2009 - 2020

Bokros Család

ANNA HÁZ - SZÁLLÁS SIÓFOK: Bokrosné Csomai Valéria EV.
Cím:
Hungary 8600, Siófok Rigó u. 12
Nyilvántartási szám: 25697297
Adószám: 51336985-1-34
Telefon: +36302376000
E-mail: siotaxi@siotaxi.hu