" width="200" height="40" alt="logo">?>

TAXI, MINIBUSZ SIÓFOK - REPTÉRI TRANSZFER

Taxi Siófok, Minibusz Siófok, Repülőtéri Transzfer Budapest Airport <->Siófok. Angolul, Németül is beszélő sofőr, Mercedes taxi vagy minibusz, bankkártyás fizetés.
- Kérjen ajánlatot, megéri! Vissza fuvar esetén jelentős kedvezményt kaphat.

Taxi, minibusz privát transzfer Budapest Repülőtér - Siófok. Angolul, németül beszélő sofőr.


- TAXI - MERCEDES E OSZTÁLY ->


- Taxi transzfer Budapest - Siófok. - Mercedes E osztály taxi max. 3 fő utas részére. Taxis személygépkocsis személyszállítás Budapest, Budapest Repülőtér - Siófok és a Balaton környéke, valamint Nyugat-Magyarországi címek, hotelek és bármilyen egyéb úti célok között. A reptéri transzfer szolgáltatás megrendelhető Siófokról Budapestre illetve Budapest Repülőtérre is. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) repülőtéri, nemzetközi és magyarországi belföldi transzfereket kínál. Angolul, németül is beszélő sofőr kérhető. Leggyakoribb transzfereink: Budapest Repülőtér - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese. Iránytaxi, gyűjtő transzferek nem szerepelnek a kínálatunkban. - Mivel Siófok a Balaton fővárosa, így az üzleti utazókon kívül külföldi turisták és fesztivál vendégek is sokan érkeznek repülőgéppel sok csomaggal. A nyaraló vendégek repülőtéri transzfereihez a budapesti repülőtér és Siófok között ez a gépkocsi a legmegfelelőbb - nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak

- Taxi ár 3 főig: Budapest - Siófok: 70.000,- Ft.

- Taxi ár 3 főig: Siófok - Budapest: 70.000,- Ft.

- Taxi ár 3 főig: Budapest Reptér - Siófok: 75.000,- Ft.

- Taxi ár 3 főig: Siófok - Budapest Reptér: 75.000,- Ft.

- 6+1 FŐS MINIBUSZ ->

- Minibusz transzfer Budapest - Siófok. - Mercedes Vito minibusz 6+1 személyes. Minibuszos személygépkocsis személyszállítás Budapest, Budapest Repülőtér - Siófok és a Balaton környéke, valamint Nyugat-Magyarországi címek, hotelek és bármilyen egyéb úti célok között. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) repülőtéri, nemzetközi és magyarországi belföldi transzfereket kínál minibuszokkal. Angolul, németül is beszélő sofőr kérhető. Leggyakoribb transzfereink: Budapest Repülőtér - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese. - Iránytaxi, gyűjtő transzferek nem szerepelnek a kínálatunkban. Menetrendi járatokat nem működtetünk.

- Taxi ár 6 főig: Budapest - Siófok: 80.000,- Ft.

- Taxi ár 6 főig: Siófok - Budapest: 80.000,- Ft.

- Taxi ár 6 főig: Budapest Reptér - Siófok: 80.000,- Ft.

- Taxi ár 6 főig: Siófok - Budapest Reptér: 80.000,- Ft.

- 8+1 SZEMÉLYES MINIBUSZ ->

- Minibusz transzfer Budapest - Siófok. - Mercedes Vito minibusz 8+1 személyes. Minibuszos személygépkocsis személyszállítás Budapest, Budapest Repülőtér - Siófok és a Balaton környéke, valamint Nyugat-Magyarországi címek, hotelek és bármilyen egyéb úti célok között. Vállalkozásunk kizárólag egyéni (privát) repülőtéri, nemzetközi és magyarországi belföldi transzfereket kínál minibuszokkal. Angolul, németül is beszélő sofőr kérhető. Leggyakoribb transzfereink: Budapest Repülőtér - Balaton, Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese. Iránytaxi, gyűjtő transzferek nem szerepelnek a kínálatunkban. Menetrendi járatokat nem működtetünk.

- Taxi ár 8 főig: Budapest - Siófok: 90.000,- Ft.

- Taxi ár 8 főig: Siófok - Budapest: 90.000,- Ft.

- Taxi ár 8 főig: Budapest Reptér - Siófok: 90.000,- Ft.

- Taxi ár 8 főig: Siófok - Budapest Reptér: 90.000,- Ft.

- BUDAPEST AIRPORT - SIÓFOK ->


- Repülőtéri transzfer Siófok Budapest Airport. Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük Budapestről vagy valamely környező ország repülőteréről (Bécs Schwechat, Bratislava, Graz, Zagrab) indul, vagy oda érkezik. Egyéni és céges megrendelőink, szerződött utazási irodák és szállodák megelégedettsége és rendszeres megbízásai teszik lehetővé, hogy járműparkunkat folyamatosan, a kor igényeinek megfelelően frissíthessük. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek. - Premium kategóriás személyszállítás, taxi, minibusz, busz kategóriákban Budapest Repülőtér, Budapest Pályaudvar, Budapest Népliget Buszpályaudvar és Siófok vagy más Balaton közeli települések között. - A busz, a vonat és a repülő nem vár, de mi mindig megvárjuk Önt és rugalmasan alkalmazkodunk az Önök igényihez. A privát transzfer sokkal kényelmesebb mint busszal vagy vonattal utazni.

- TRANSZFER ÉS ÁR információk ->


- Reptéri transzferek árai Siófok és a felsorolt repülőterek között- A transzfer árak normál viszonyok mellett alkalmazhatóak. A nyári főszezonban, fesztiválok, rendezvények, extrém időjárási és közlekedési viszonyok mellett a jelzett áraktól eltérő árakat alkalmazhatunk!   Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a nyári hétvégéken a megnövekedett forgalom miatt hosszabb időbe telhet, amíg a repülőtérre érkezik, ennek függvényében kérje az indulást! - Hol találkozik a sofőrrel, ha a repülőtérről utazik vissza? - Kérjük, hogy landolás után kapcsolja be a telefonját, hogy a sofőr is hívhassa! Amint megkapta a csomagját, hívjon telefonon - +36302376000 - és a sofőr perceken belül a terminál kijáratánál felveszi Önt! A beszállásra sajnos csak 2 perc engedélyezett a RENDELT TAXI TÁBLÁNÁL.
- FIGYELEM! A felsorolt árak tájékoztató jellegűek. Extrém forgalmi és időjárási viszonyok közt, vagy speciális igények esetén mindig az írásban vagy telefonon visszaigazolt ár fizetendő.

A repülőtéri transzfert nálunk mindkét irányban megrendelheti.

- SIÓFOK- transzfer árlista ->

Transzfertaxi max. 3 főminibusz 6 főminibusz 8 fő
Budapest Airport - Siófok75.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Kelenföld - Siófok70.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Déli - Siófok70.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Keleti - Siófok70.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Nyugati - Siófok70.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Népliget - Siófok70.000,-80.000,-90.000,-
Kiliti - Siófok8.000,-12.000,-15.000,-
Bécs - Siófok140.000,-160.000,-180.000,-
Hévíz-Balaton - Siófok60.000,-70.000,-80.000,-
Graz - Siófok150.000,-170.000,-190.000,-
Zagrab - Siófok140.000,-160.000,-180.000,-
Pozsony - Siófok130.000,-140.000,-160.000,-

- KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! ->

FOGLALJON EGYSZERŰEN ONLINE! - Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a transzfer pontos bonyolításához szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat! Bármilyen kérdéssel hívhat telefonon:+36302376000 WhatsApp, Facetime, Messenger, Viber ...

- ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK


- Utasfelvétel a repülőtéren: a Rendelt taxi táblánál.
- Távolság Budapest – Siófok:138 km / 1,5 óra.
- Transzfer árak: gépkocsira értendőek, nem személyenkénti árak
- Az ár tartalmazza a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás.
- Gépkocsik: Mercedes E-osztály, Mercedes Vito.
- Csomag - poggyász: A reptéri és intercity transzferekhez tágas, nagy csomagterű kombi taxikat, minibuszokat használunk.
- Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetést lehetséges: + 3 % felár.
- Fizetés banki átutalással: előzetesen vagy 7 napon belül utólag.
- Számla: online kassza, vagy készpénzfizetési számla.
- Gépkocsivezető: németül és angolul beszélő sofőr
- Utakat nem szervezünk, menetrendi járatokat nem indítunk.
- Utasok: kizárólag Ön vagy a csoportjához tartozók utaznak a gépkocsiban.
- Megrendelés: Írásban, az transzfer ajánlatkérő forma segítségével.
- Nem kérünk foglalót vagy előleget és hitelkártya adatokat sem.
- Repülőtéri információk - indulás, érkezés: Budapest Repülőtér ->, Hévíz-Balaton Repülőtér ->, Debrecen Repülőtér ->, Siófok-Kiliti Repülőtér ->, Pécs-Pogány Repülőtér -> , Bécs Schwechat Repülőtér ->, Graz Repülőtér ->, Pozsony Bratislava Repülőtér ->, Zagrab Repülőtér ->.

Vélemények

Anyu, Apu, Gyerekek:)

Korábban már többször voltunk Siófokon nyaralni a gyerekekkel. A rengeteg, zajos közvetlen vízparti társasházi apartman nyáron elviselhetetlenné vált számunkra. Megtaláltuk az optimális megoldást - közel és elég távoll, így strandolni és pihenni is tudunk. Megszerettük ezt a remek helyet. Jövünk még! ...:)

2024-02-12

Ajax

A 2022-es Balaton Soundra tulságosan későn határoztuk el magunkat. Nem is gondoltuk, hogy ilyen nehezen fogunk szállást találni, hiszen főszezon van.:) Szerencsére lemondás miatt megüresedett az Anna Ház Siófokon, így mi azonnal lecsaptunk rá. - Jól tettük nagyon!!! Ár-érték arány kiváló, elhelyezkedés, felszereltség szuper, házigazda a legkészségesebb taxis Siófokon. Nekünk mindig jutott transzfer a fesztiválra. Köszi Emil és vali! Szeretés van.:)

2023-01-07

Varga család

Debrecenből érkeztünk kíváncsisággal telve Siófokra. Az elmúlt években külföldön nyaraltunk, 2020-ban a pandémia miatt a Balatont, Siófokot választottuk. "Telitalálat" volt az Anna Ház. Csak mi voltunk, de tényleg nagyon közel mindenhez, ahogy a honlapon is szerepel. Sokat sétáltunk és kerékpároztunk (bicikliket is kaptunk). A strand kiváló, nagyon közel van. A belvárosi elhelyezkedéshez képest minimális forgalom (lakó-pihenő övezet). A házban minden van amire szükségünk volt. A házigazdák nagyon aranyosak és segítőkészek. Ár-érték arány kiváló. Ami rossz volt ..., hogy lejárt a szabadságunk! :) Nagyon köszönjük, még találkozunk!

2021-04-11

Kovacsik család

Sokáig kerestük a megfelelő szállást Siófokon, míg végre megtaláltuk az Anna Házat.
Temérdek szállás portálon végigmentünk, majd simán beütöttük a keresőbe. A honlapon minden információt megtaláltunk, képeket, videót is. Nekünk hiteles volt ... és nem csalódtunk. De igen, csak nagyon pozitívan! :) Elegáns a környék, szép a kert, a ház, kedves vendéglátók, akik a közelben laknak. Biztosan jövünk még, ha tehetjük. Szívesen ajánljuk bárkinek! Köszönet érte!

2019-09-03

Ralf Hesse

Wunderscöne Lage ganz nah zum Wasser (Plattensee). Das Haus ist sehr sauber, gut Ausgerüstet, klimatisiert + WIFI + Tv deutsche Kanäle auch. Der Gastgeber ist ein sehr netter Kerl, Taxifahrer, spricht hervorragend auf Deutsch und hat uns auf eine Weinverkostung gefahren. Klasse! Danke Emil und die Familie, wir kommern bald wieder!

2019-05-31

Gabi és Robi + a három gyerek

Mindent köszönünk, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, nagyon közel mindenhez, most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is, így könnyen ment apa reggelente friss zsemléért. Bizosan jövünk még!

2019-05-31

Szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36302376000
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
NTAK törzsszám: 69419968
Adószám: 69419968-1-34
Copyright: siofok-ferienhaus.hu © 2009 - 2024

Bokros Család

ANNA HÁZ - SZÁLLÁS SIÓFOK: Bokrosné Csomai Valéria EV.
Cím:
Hungary 8600, Siófok Rigó u. 12
NTAK törzsszám:69419968
Nyilvántartási szám
: 25697297
Adószám: 51336985-1-34
Telefon: +36302376000
E-mail:siotaxi@siotaxi.hu