" width="200" height="40" alt="logo">?>

ANNA HÁZ SIÓFOK

Szállás Siófok - Anna Ház. Még több információ: Kisfaludy Program, bankkártyás fizetés, online számla, NTAK rendszer, további hírek, szolgáltatások.

KISFALUDY PROGRAM - NTAK RENDSZER


- Kisfaludy Konstrukció - NTAK rendszer
A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció célja, hogy elősegítse, hogy a magyarországi kereskedelmi szálláshelyek meg tudjanak felelni a modern, XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek. Támogatás - Kisfaludy Pályázat - Anna Ház Siófok. A pályázaton nyert összegből a külső nyílászárók cseréje, elekromos rendszer, tető felújítása és klimatizálás valósult meg.  A 2019-ben bevezetett Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) egy új, digitális adatszolgáltatási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy valós időben legyen látható az országban található összes szálláshely forgalmi és statisztikai adata. Az NTAK regisztráció eredményeképpen létrejövő adatbázis megteremti a lehetőséget, hogy védjék és elősegítsék a legálisan és tisztességesen működő szolgáltatók és vállalkozások versenyhelyzetét és versenyképességét, hiszen az egységesség és az adatszolgáltatás együtt tudja biztosítani a transzparenciát ebben a szegmensben.

KÁRTYÁS FIZETÉS - ONLINE SZÁMLA

- Vendégeinknek lehetőségük van bankkártyás fizetésre.Természetesen a foglaláskor fizetendő összeget is utalhatják, vagy fizethetik bankkártyával, melyhez SUMUP applikáción keresztül díjbekérőt küldünk. A fennmaradó összeget a szállás elfoglalásakor fizethetik bankkártyával vagy készpénzzel. A fizetésről a teljes összegű számlát a NAV online számlázó programjával állítjuk ki.

ANNA HÁZ SIÓFOK - ELHELYEZKEDÉS, LEÍRÁS ->

- Anna Ház - Siófoki szállás a Balatonparthoz közel a belvárosban található. A kiadó ház elegáns környéken, csendes, kis forgalmú utcában áll, de a fontos dolgok mind (Főtér, Siófok Plázs, Hajókikötő, Vitorláskikötő, Vásárcsarnok, Spar, Liedl, Wellness szolgáltatások, Strand) legfeljebb pár perc sétával elérhetőek. A nyaralóház különálló, a tulajdonos nem lakik ott. A szálláshely foglalás közvetlenül a tulajdonostól lehetséges. A vendégházban 3 hálószoba, 1 nappali, 1 teljesen felszerelt konyha, 1 fürdőszoba, + 2 WC található. Fedett, árnyékos terasz a nyári meleg ellen és kerti grill valamint kerti bútor az esti grillezéshez rendelkezésre áll. Zárt parkoló 3 személygépkocsi részére az udvaron található.

KERÉKPÁR KÖLCSÖNZÉS - GRILL TERASZ

- Kerékpár kölcsönzés: Kizárólag saját vendégek részére díj ellenében kerékpárokat biztosítunk.
- Amennyiben magukkal hozzák a saját kerékpárjaikat: A "kerékpárosbarát" szálláshelyet úgy alakítottuk ki, hogy a kerékpáros turisták a kényelmes szállással együtt biztonságos, zárható és fedett helyen tárolhassák gépkocsijaikat és a bicikliket is!
- Mitől kerékpáros barát egy szállás?
- Fedett kerékpár tárolási lehetőség - ✔
- Pumpa - ✔
- Szerszámkészlet - ✔
- Foltozó készlet - ✔
- A kerti grillezéshez is minden eszköz biztosított. Fedett kerti pavilon, ahol esőben is lehet grillezni, vagy a kerékpárokat tárolni ugyancsak rendelkezésre áll.

BORKÓSTOLÓ - VITORLÁZÁS


- A legtöbb vendégünknek nem csak a strandolás miatt érdekes a Balaton. Temérdek egyéb lehetőség is biztosított Siófokon és környékén a szabadidő hasznos eltöltéséhez. Kiemeljük a vacsorával egybekötött BORKÓSTOLÓT A SZENT KRISTÓF pincészetben a szomszédos Zamárdiban.
- Szomszédaink révén akik családi vállalkozásukban vitorlásbérbeadással és oktatással is foglalkoznak, igény esetén örömmel segítünk a hajóbérlésben is. A hajók érvényes vezetői engedéllyel és kellő gyakorlattal bérelhetők. A hajók a Balatoni Hajózási Rt. siófoki vitorlás kikötőjében állnak, indulás és érkezés csak ott lehetséges. A hajóik a Balatoni Hajózási Rt. 11 vitorlás kikötőjében ingyen vehetik igénybe a vendéghelyeket. További információk: POMUCZ.HU

TAXI ÉS TRANSZFER - KERÉKPÁR SZÁLLÍTÁS


- A szállás tulajdonosa egy siófoki taxisofőr aki kiválóan beszél németül és angolul is. Éjjel-nappal elérhető a SIÓFOK TAXI szolgáltatása Siófokon és környékén. Taxi és minibusz rendelés a +36309366966 telefonszámon lehetséges. Külföldről repülőgéppel érkező vendégeinknek kedvezményes REPÜLŐTÉRI TRANSZFERT biztosítunk. A vendégek számos minibuszos kirándulás közül választhatnak a szállás tulajdonosával, idegenvezetéssel: Budapest városnézés, Puszta program, Kirándulás a Dunakanyarba, Balatoni körutazás, Borkóstoló Zamárdiban stb. Amennyiben biciklitúrát terveznek max 8 fő és 8 db kerékpár szállításában is tudunk segíteni. 

Szállás árak 2023.Anna Ház max. 6 fő
Január 3. - Április 30.49.000,- Ft / nap
Május 1. - Június 31.59.000,- Ft / nap
Balaton Sound 2023. - Június. 28. - Július 01.75.000,- Ft / nap
Július 01. - Augusztus 31.69.000,- Ft / nap
Szeptember 01. - 30.59.000,- Ft / nap
Október 01. - December 20.49.000,- Ft / nap
December 20. - Január 02.69.000,- Ft / nap
Kiemelt időszakokbanMegbeszélés tárgyát képzi
Idegenforgalmi adó550,- Ft / nap / felnőtt
Légkondícionálás3.000,- Ft / nap
Kerékpár bérlés1.500,- Ft / nap / kerékpár

Vélemények

Anyu, Apu, Gyerekek:)

Korábban már többször voltunk Siófokon nyaralni a gyerekekkel. A rengeteg, zajos közvetlen vízparti társasházi apartman nyáron elviselhetetlenné vált számunkra. Megtaláltuk az optimális megoldást - közel és elég távoll, így strandolni és pihenni is tudunk. Megszerettük ezt a remek helyet. Jövünk még! ...:)

2024-02-12

Ajax

A 2022-es Balaton Soundra tulságosan későn határoztuk el magunkat. Nem is gondoltuk, hogy ilyen nehezen fogunk szállást találni, hiszen főszezon van.:) Szerencsére lemondás miatt megüresedett az Anna Ház Siófokon, így mi azonnal lecsaptunk rá. - Jól tettük nagyon!!! Ár-érték arány kiváló, elhelyezkedés, felszereltség szuper, házigazda a legkészségesebb taxis Siófokon. Nekünk mindig jutott transzfer a fesztiválra. Köszi Emil és vali! Szeretés van.:)

2023-01-07

Varga család

Debrecenből érkeztünk kíváncsisággal telve Siófokra. Az elmúlt években külföldön nyaraltunk, 2020-ban a pandémia miatt a Balatont, Siófokot választottuk. "Telitalálat" volt az Anna Ház. Csak mi voltunk, de tényleg nagyon közel mindenhez, ahogy a honlapon is szerepel. Sokat sétáltunk és kerékpároztunk (bicikliket is kaptunk). A strand kiváló, nagyon közel van. A belvárosi elhelyezkedéshez képest minimális forgalom (lakó-pihenő övezet). A házban minden van amire szükségünk volt. A házigazdák nagyon aranyosak és segítőkészek. Ár-érték arány kiváló. Ami rossz volt ..., hogy lejárt a szabadságunk! :) Nagyon köszönjük, még találkozunk!

2021-04-11

Kovacsik család

Sokáig kerestük a megfelelő szállást Siófokon, míg végre megtaláltuk az Anna Házat.
Temérdek szállás portálon végigmentünk, majd simán beütöttük a keresőbe. A honlapon minden információt megtaláltunk, képeket, videót is. Nekünk hiteles volt ... és nem csalódtunk. De igen, csak nagyon pozitívan! :) Elegáns a környék, szép a kert, a ház, kedves vendéglátók, akik a közelben laknak. Biztosan jövünk még, ha tehetjük. Szívesen ajánljuk bárkinek! Köszönet érte!

2019-09-03

Ralf Hesse

Wunderscöne Lage ganz nah zum Wasser (Plattensee). Das Haus ist sehr sauber, gut Ausgerüstet, klimatisiert + WIFI + Tv deutsche Kanäle auch. Der Gastgeber ist ein sehr netter Kerl, Taxifahrer, spricht hervorragend auf Deutsch und hat uns auf eine Weinverkostung gefahren. Klasse! Danke Emil und die Familie, wir kommern bald wieder!

2019-05-31

Gabi és Robi + a három gyerek

Mindent köszönünk, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, nagyon közel mindenhez, most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is, így könnyen ment apa reggelente friss zsemléért. Bizosan jövünk még!

2019-05-31

Szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36302376000
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
NTAK törzsszám: 69419968
Adószám: 69419968-1-34
Copyright: siofok-ferienhaus.hu © 2009 - 2024

Bokros Család

ANNA HÁZ - SZÁLLÁS SIÓFOK: Bokrosné Csomai Valéria EV.
Cím:
Hungary 8600, Siófok Rigó u. 12
NTAK törzsszám:69419968
Nyilvántartási szám
: 25697297
Adószám: 51336985-1-34
Telefon: +36302376000
E-mail:siotaxi@siotaxi.hu