" width="200" height="40" alt="logo"> ?>

FOR SALE

Eladó ház azonnal költözhető! Luxus falusi parasztház a Balaton körzetében Siófoktól 30 percre, teljesen felújítva, igényes teljes berendezéssel és felszereléssel költözés miatt eladó.


- EZ NEM EGY INGATLANOS OLDAL! ... viszont sokan látogatják. :) A házat a német szomszédaink árulják. - Siófoktól fél órányira, LUXUS parasztház a Balaton körzetében, Bedegkéren, közművesitett, szép fekvésű faluban féláron eladó. A ház teljesen felújítva, teljes felszereléssel és nagyon igényes berendezéssel azonnal beköltözhető. Itt számíthatsz a CSODÁRA! - Falusi CSOK igényelhető! - A stílus nem az ingatlanos protokollnak megfelelő, de igyekszem hitelesen bemutatni - 20 éve itt élő - német szomszédaink házát - Az ingatlan a falu főterén található, élelmiszerbolt, Polgármesteri Hivatal, Sportcsarnok, Óvoda, Iskola, buszmegálló közvetlen szomszédságában. A teljesen felújított történelmi épületben egy lakás és egy külön bejáratú vendégház található. Gazdasági épületek: műhely, növényház, nyitott, fedett garázs, szellőztető rendszerrel ellátott boltíves pince, 5.9 m-es kerek napfűtéses, fedhető kültéri medence, nyári kerti pavilon szolgálják az igényes új tulajdonosok kényelmét ebben a „Zöld Paradicsomban” . A telek 2598 m² nagyságú, teraszos, teljesen bekerített. Különböző gyümölcsfák, elegáns és igényesen ápolt kerti növények sugározzák az idilli, békés hangulatot. A vízellátás a kert, a növények és a medence részére a szivattyúval ellátott saját kútból megoldott. Betörés ellen a levehető, zárható rácsok, riasztó rendszer, technikai és mechanikus eszközök védik az ingatlant. Telekomos telefon és internet hozzáférés a teljes ingatlanon rendelkezésre áll. A jelen járványveszélyes, háborgó világban ez az igazi „Menedékhely” azonnal beköltözhető és elfeledhetik a civilizáció valamennyi hátrányos hatását. * A hirdetés feladója szomszédként az elejétől segítette hogy az ingatlan azzá váljon ami ma látható és érzékelhető. A szomszéd német barátaink életkoruk miatt döntöttek úgy, hogy hazaköltöznek Németországba, hogy szeretteik közelében érjék meg a békés öregkort. Anyagi kényszer, egyéb kellemetlen külső körülmények nem motiválták a döntésüket. Nekem, mint szomszédnak csak annyi érdekem fűződik az érékesítés segítéséhez, hogy továbbra is legalább ilyen jó szomszédok legyenek mellettünk! - Hogyan vásárolhatod meg? Készpénzzel, azonnal. - Részletfizetésre nincs lehetőség. - Ideiglenes vagy állandó bejelentkezésre csak a teljes vételár megfizetése és a szükséges hivatalos ügyintézés után van mód. (Kiírtam, mert sokan kérdezik.)
- Hívj telefonon számkijelzéssel! +36302376000

Adatok
Település: Bedegkér, Somogy megye
Kategória: Családi ház + vendégház
Építés éve: 1910
Teljesen felújítva: 2014
Fekvése: Főtér
Minősége: Újértékű, nagyon ápolt
Lakó terület: 112 m²
Telek méret: 2598 m²
Szobák száma: 4
Konyha: Nagyon igényes méretre beépített konyha elekromos gépekkel
Fürdőszoba: 2
WC: 3
Légkondícionálás van
Fűtés: Cirko-központi fűtés + kiegészítő fútés
Fitnes + sauna: van
Garázs: van
Medence: van
Saját kút: van
Boltíves pince: van
Műhely: van
Kerti pavilon: van
Berendezés: Teljes berendezés és felszerelés
Beköltözhető: azonnal
Eladási ár: 44.900.000,- Ft / 125.000,- EUR

LUXUS FALUSI PARASZTHÁZ - BEDEGKÉR ->

- 25 évvel ezelőtt egy jól szituált, jó ízléssel rendelkező, igényes német házaspár talált rá erre a - valaha jobb időket megélt - Somogy dimbes-dombos vidékén álló - klasszikus parasztházra Bedegkéren. A tervük sikerült, újjáélesztették a csodát! A ház valamikor az 1910-es években épült, hagyományos paraszti élet folytatására. Masszív téglaépület, a teljes tetőzet, gerendázat, padlás födém, padozat újra építve, modern, minőségi anyagok felhasználásával (Tondach cserép, laminált padló, minőségi kerámia burkolatok, műanyag rusztikus külső nyílászárók, gázcirkó-központi fűtés stb).

KONYHA - NAPPALI ->

A stílusosan hangulatos lakásban egy konyha, egy étkező, egy hálószoba, egy nappali, valamint egy kádas, zuhanyzós, kétmosdós magas színvonalú fürdőszoba található. - A vendégház (40 m²) teakonyhával, étkezővel, kihúzható 2 személyes ágy-kanapéval, a nappaliban 2 alvóhellyel, fürdőszoba, nagy zuhanyzóval, mosdóval WC-vel van berendezve.

HÁLÓSZOBA - TELJES BERENDEZÉSSEL ->

- A teljes berendezés az ingatlanon kívül és belül egyaránt, kényelmet és meghittséget sugároz. A vételár tartalmazza valamennyi bútorzat és felszerelés árát.

FÜRDŐ - SZAUNA- FITNESZ ->

- A stílusosan hangulatos lakásban egy kádas, zuhanyzós, kétmosdós magas színvonalú fürdőszoba található + 1 fürdőszoba a vendégek számára mosdóval, zuhanyzóval, WC-vel.

TÉL ÉS NYÁR UGYANOTT ->

- A teljesen felújított történelmi épületben egy lakás és egy külön bejáratú vendégház található. Gazdasági épületek: műhely, növényház, nyitott, fedett garázs, szellőztető rendszerrel ellátott boltíves pince, 5.9 m-es kerek napfűtéses, fedhető kültéri medence, nyári kerti pavilon szolgálják az igényes új tulajdonosok kényelmét ebben a „Zöld Paradicsomban. A ház cirkó-központi fűtéssel rendelkezik (német gépészettel), de mellette hangulatos szobai kandalló is megtalálható”

BEDEGKÉR - SOMOGY MEGYE->

- Hol van ez a Bedegkér nevű falu? - A "világ végén", de ez benne a szép, a jó, az emberközeli. Somogy megyében, Siófoktól délre 30 percnyi távolságban található kistelepülés. Dimbes-dombos, erdőkkel és mezőkkel, patakokkal ölelt béke szigete. Elég távol van a világ zajától ha nyugalomra vágysz és elég közel, ha ki akarsz mozdulni valahova. A település képe megnyerő, rendezett, a közterületeket helybeli közmunkások rendszeresen karbantartják. Napi többszöri, rendszeres autóbuszjárat közlekedik Tab, Siófok irányában és vissza. Bedegkéren az 1960-as évek végén még ezren laktak, ma alig 400-an. Azonban az utóbbi évtizedekben több külföldi is vásárolt itt házat és mutatkozik némi népesség mozgás - a falusi CSOK-nak köszönhetően - a városokból is a falu irányában. - Mi található a faluban? Van minden, ami a napi szükségleteidet kielégíti. Vegyesbolt, minden nap friss kenyérrel és hentesáruval. Polgármesteri hivatal, ahol ügyes-bajos dolgaidban segítenek, falugondnoki szolgálat, aki naponta házhoz viszi a házias meleg ételt, szükség esetén gyógyszert, a gyerekeket iskolába szállítja. Van körzeti orvosi rendelő (legközelebbi szakrendelések Tabon 10 km-re), óvoda, iskola, templom, mobil posta. A falunak saját sportcsarnoka van. .

Reviews

Varga család

Debrecenből érkeztünk kíváncsisággal telve Siófokra. Az elmúlt években külföldön nyaraltunk, 2020-ban a pandémia miatt a Balatont, Siófokot választottuk. "Telitalálat" volt az Anna Ház. Csak mi voltunk, de tényleg nagyon közel mindenhez, ahogy a honlapon is szerepel. Sokat sétáltunk és kerékpároztunk (bicikliket is kaptunk). A strand kiváló, nagyon közel van. A belvárosi elhelyezkedéshez képest minimális forgalom (lakó-pihenő övezet). A házban minden van amire szükségünk volt. A házigazdák nagyon aranyosak és segítőkészek. Ár-érték arány kiváló. Ami rossz volt ..., hogy lejárt a szabadságunk! :) Nagyon köszönjük, még találkozunk!

2021-04-11

Kovacsik család

Sokáig kerestük a megfelelő szállást Siófokon, míg végre megtaláltuk az Anna Házat.
Temérdek szállás portálon végigmentünk, majd simán beütöttük a keresőbe. A honlapon minden információt megtaláltunk, képeket, videót is. Nekünk hiteles volt ... és nem csalódtunk. De igen, csak nagyon pozitívan! :) Elegáns a környék, szép a kert, a ház, kedves vendéglátók, akik a közelben laknak. Biztosan jövünk még, ha tehetjük. Szívesen ajánljuk bárkinek! Köszönet érte!

2019-09-03

Ralf Hesse

Wunderscöne Lage ganz nah zum Wasser (Plattensee). Das Haus ist sehr sauber, gut Ausgerüstet, klimatisiert + WIFI + Tv deutsche Kanäle auch. Der Gastgeber ist ein sehr netter Kerl, Taxifahrer, spricht hervorragend auf Deutsch und hat uns auf eine Weinverkostung gefahren. Klasse! Danke Emil und die Familie, wir kommern bald wieder!

2019-05-31

Gabi és Robi + a három gyerek

Mindent köszönünk, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, nagyon közel mindenhez, most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is, így könnyen ment apa reggelente friss zsemléért. Bizosan jövünk még!

2019-05-31

Accommodation address: Hungary 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36302376000
NTAK code: 69419968
Accommodation registration number: 3790/2019
Tax number: 69419968-1-34
Copyright: siofok-ferienhaus.hu © 2009 - 2021

Bokros Család

HOUSE ANNA - ACCOMMODATION SIÓFOK: Bokrosné Csomai Valéria EV.
Address:
Hungary 8600 Siófok Rigó u. 12.
NTAK code number: 69419968
Registrations number
: 25697297
Tax number: 51336985-1-34
Phone in English: +36302376000
E-mail: siotaxi@siotaxi.hu